Vacature HR Officer (24 - 40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan als HR Medewerker of HR officer en vind je het leuk om de HR administratie van klanten op rolletjes te laten verlopen? Vind je het leuk om voor verschillende klanten en opdrachtgevers de HR administratie te doen en te verbeteren? Dan komen wij graag met je in contact om te kijken naar de mogelijkheden. Als HR Medewerker / HR officer durf jij buiten de gebaande paden te denken als het gaat om de HR administratie. Je beschikt over brede administratieve HR kennis, je hebt kennis van HR informatie systemen, beschikt over accuratesse en je bent goed in staat om operationeel mee te denken en te werken.

Bij Werkassist zijn we altijd op zoek naar flexibele toppers die bij ons of via ons aan de slag willen als HR officer. Lijkt dit je wat? Komt dan in contact met ons.

Profiel van een HR Officer

Opleiding

Een afgeronde opleiding (HBO of WO) in de richting van HRM, Bedrijfskunde, of andere aanverwante opleiding.

Salaris

€2500 – €3500 bruto per maand.

Competenties

Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van HR of personeelsadministratie en een hands-on instelling waarmee je de onvoorspelbaarheid en veelzijdigheid van het werk als HR Medewerker goed aan kan.

Wat doet een HR Officer?

De HR officer is een belangrijke vraagbaak binnen de organisatie en bij onze klanten. Je zorgt ervoor dat alle personeelszaken op orde zijn, en dat alle vragen hieromtrent goed afgehandeld worden. Daarin werk je vaak samen met een klein team, dus samenwerken is hierin essentieel.

Wat heb je allemaal nodig?

Voor HR officer vacatures wordt vaak een profiel gevraagd met een afgeronde MBO / HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van HRM of personeelsadministratie. Je hebt het volgende nodig:

  • Een basisopleiding op MBO / HBO niveau, bij voorkeur in de richting van HRM of personeelsadministratie
  • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van HR of personeelsadministratie
  • Een hands-on instelling waarmee je de onvoorspelbaarheid en veelzijdigheid van het werk als HR Medewerker goed aan kan

Hoeveel verdient een HR Officer?

Een HR officer verdient tussen de €2500 –  €3500 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf en jouw ervaring / opleidingsniveau.

Werken als HR Officer?

Laat ons dan zoeken!

Ja, wij zoeken altijd HR officers die tijdelijk gedetacheerd kunnen worden om onze klanten te helpen. Bijvoorbeeld als zij een zwangerschapsverlof moeten overbruggen, tijdelijk een extra kracht nodig hebben, of om hun personeelszaken te laten optimaliseren. Wij hebben altijd wel een opdracht klaar liggen!

Vragen?

Bel ons

Mail ons