Vacature HR Professional (24 - 40 uur)

Werkassist is altijd op zoek naar goede (interim) HR professionals die zich aan onze organisatie willen verbinden. Als interim HR professional heb je brede ervaring in het HR werkveld of sta je aan het begin van jouw HR carrière. Je adviseert, ondersteunt en informeert werkgevers rondom alle mogelijke HR-vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarnaast ben je een sparringspartner voor alle werknemers die werkzaam zijn in de organisatie waar jij je inzet, en zorg je ervoor dat je alle vragen die met personeelszaken te maken hebben weet te beantwoorden.

Profiel van een HR Professional

Opleiding

Een afgeronde opleiding (HBO of WO) in de richting van HRM, Bedrijfskunde, of andere aanverwante opleiding.

Salaris

€2500 – €3500 bruto per maand.

Competenties

Je hebt relevante kennis en kunde op het gebied van HR wet- en regelgeving, welke je kan vertalen naar professionele advisering en je hebt eerder gewerkt als bijvoorbeeld HR-adviseur of HR-consultant, of je begint net met je HR loopbaan.

 

Wat doet een HR Professional?

Als HR-professional ben je multi-inzetbaar, en zorg je ervoor dat onze klanten een stuk beter, efficiënter en doelgerichter gaan werken. Op deze manier doe je eer aan de Werkassist formule, dat wij organisaties écht beter kunnen laten werken. Als HR-professional draag je bij aan een stukje blijvende verandering binnen een organisatie. 

Sta je nog aan het begin van jouw HR carrière? Dan bieden we jou door middel van scholing, opleiding, supervisie en coaching de mogelijkheid om te groeien als HR professional.

Wat heb je allemaal nodig?

Voor HR professional vacatures wordt vaak een profiel gevraagd met een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskunde of HRM. Je hebt het volgende nodig:

  • Je hebt een relevante (HBO) opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde of HRM
  • Relevante kennis en kunde op het gebied van HR wet- en regelgeving, welke je kan vertalen naar professionele advisering
  • Je hebt eerder gewerkt als bijvoorbeeld HR-adviseur of HR-consultant, of je begint net met je HR loopbaan.

Hoeveel verdient een HR Professional?

Een HR professional verdient tussen de €2500 –  €3500 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf en jouw ervaring / opleidingsniveau.

Werken als HR Professional?

Laat ons dan zoeken!

Ja, wij zoeken altijd interim HR professionals die tijdelijk gedetacheerd kunnen worden om onze klanten te helpen. Bijvoorbeeld als zij een zwangerschapsverlof moeten overbruggen, tijdelijk een extra kracht nodig hebben, of om hun personeelszaken te laten optimaliseren. Wij hebben altijd wel een opdracht klaar liggen! Plan hieronder gelijk een kennismaking met onze recruitment consultant Floris de Block!

Vragen?

Bel ons

Mail ons