(Junior) Casemanager verzuim (32 - 40 uur)

Als jij aan het begin staat – of al even onderweg bent – van of met een mooie carrière binnen de verzuimbranche en als het jouw passie is om als junior Casemanager alles te regelen rondom verzuim, dan komen we graag met je in contact. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar goede Casemanagers of Verzuim professionals die ons team in Aalsmeer willen komen versterken. Ook zoeken we altijd Verzuim professionals die één of meerdere dagen per week bij onze klanten het Casemanagement willen oppakken (op detacheringsbasis).

Wij zoeken HR toppers voor Werkassist

Profiel van een (junior) casemanager verzuim

Opleiding

Een basisopleiding (HMBO of HBO) in de richting van psychologie of HRM.

Salaris

€2500 – €3800 bruto per maand.

Competenties

Je beschikt over gezonde interesse in het gedrag van mensen en organisaties en hebt de wens om jezelf verder te ontwikkelen als casemanager.

Wat doet een (junior) casemanager verzuim?

Als casemanager ondersteun je organisaties op het gebied van arbo-wetgeving, verzuimbegeleiding en re-integratie. Hierbij onderhoud je telefonisch en schriftelijk contact met werknemers, werkgevers, de arbodienst en andere dienstverleners, zoals het UWV. Jij vindt het een uitdaging om regie te nemen in een verzuimdossier en je bent geïnteresseerd in het gedrag van mensen binnen organisaties, levensstijl en het juridisch kader dat daarbij komt kijken.

Als casemanager weet je snel te schakelen, en vind je het juist een uitdaging om de ‘spin in het web’ te vormen tussen diverse organisaties en partijen. Je weet van aanpakken en schuwt het niet om door te vragen wanneer dit nodig is. Je beschikt over een gezonde dosis empathie, weerbaarheid en durf. Al met al maakt dit jou een stevige casemanager. Bij ons krijg je door middel van de juiste opleidingen (CROV, etc.) volop de mogelijkheid om jezelf verder te scholen en te ontwikkelen als ervaren Verzuim professional.

Wat heb je allemaal nodig?

Voor (junior) casemanager (verzuim) vacatures wordt vaak een profiel gevraagd met een afgeronde basisopleiding op MBO+ of HBO niveau, bijvoorbeeld in de richting van psychologie of HRM. Je hebt het volgende nodig:

  • Een basisopleiding op MBO+ of HBO niveau, bijvoorbeeld in de richting van psychologie of HRM
  • Een gezonde interesse in het gedrag van mensen en organisaties
  • De wens om je verder te ontwikkelen als casemanager bij diverse organisaties

Hoeveel verdient een (junior) casemanager verzuim?

Een (junior) casemanager (verzuim) verdient tussen de €2500 –  €3800 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf en jouw ervaring / opleidingsniveau.

Werken als (junior) casemanager verzuim?

Laat ons dan zoeken!

Ja, wij zoeken altijd casemanagers verzuim die tijdelijk gedetacheerd kunnen worden om onze klanten te helpen. Bijvoorbeeld als zij een zwangerschapsverlof moeten overbruggen, tijdelijk een extra kracht nodig hebben, of om hun personeelszaken te laten optimaliseren. Wij hebben altijd wel een opdracht klaar liggen!