Recruitment Consultant (32 - 40 uur)

Werkassist is op zoek naar gedreven Recruitment Consultants en Recruiters! Als jij het leuk vindt om werkzaam te zijn in de wereld van werving, selectie en recruitment marketing en beschikt over een juiste dosis commercieel inzicht, dan komen we graag in contact met jou.

Profiel van een Recruitment Consultant

Opleiding

Een afgeronde opleiding (HBO of WO) in de richting van HRM, Bedrijfskunde, of andere aanverwante opleiding.

Salaris

€3500 – €5000 bruto per maand.

Competenties

Je hebt relevante kennis en kunde op het gebied van recruitment, welke je in kan zetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast beschik je over een commerciële, hands-on instelling waarmee je de juiste opdrachten en kandidaten binnen weet te slepen.

Wat doet een Recruitment Consultant?

Als Recruitment Consultant weet jij vraag en aanbod naadloos te matchen. Je weet de juiste opdrachten en klanten aan je te binden, maar daarnaast weet je ook hoe je deze opdrachten en klanten blij maakt met de juiste kandidaten. In dit proces voel jij je als een vis in het water. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt geduld en durft uit te stappen om succes te behalen. Wij plaatsen ook tijdelijke of vaste Recruiters bij onze klanten die hen helpen met het vinden van de juiste medewerkers, recruitment marketing en employer branding.

Wat heb je allemaal nodig?

Voor Recruitment consultant vacatures wordt vaak een profiel gevraagd met een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde of HRM. Je hebt het volgende nodig:

  • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde of HRM
  • Relevante kennis en kunde op het gebied van recruitment, welke je in kan zetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. 
  • Je beschikt over een commerciële, hands-on instelling waarmee je de juiste opdrachten en kandidaten binnen weet te slepen

Hoeveel verdient een Recruitment Consultant?

Een Recruitment Consultant verdient tussen de €2500 –  €3500 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf en jouw ervaring / opleidingsniveau.

Werken als Recruitment Consultant?

Laat ons dan zoeken!

Ja, wij zoeken altijd interim Recruitment Consultant die tijdelijk gedetacheerd kunnen worden om onze klanten te helpen. Bijvoorbeeld als zij een zwangerschapsverlof moeten overbruggen, tijdelijk een extra kracht nodig hebben, of om hun personeelszaken te laten optimaliseren. Wij hebben altijd wel een opdracht klaar liggen!