Vacature: Arbeidsdeskundige, Casemanager Verzuim 32-40 uur

In verband met uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een Arbeidsdeskundige / Casemanager ziekteverzuim. Ben jij een enthousiaste arbeidsdeskundige, maar ook geïnteresseerd in de rol van  casemanager en heb je de nodige ervaring en zie je het als jouw missie om werkgever en werknemer te begeleiden naar een oplossing bij ziekteverzuim of te voorzien van een concreet re-integratie-advies ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken HR toppers voor Werkassist

Profiel Casemanager, Arbeidsdeskundige Verzuim

Opleiding

Een afgeronde Hbo-opleiding richting:

HRM of Toegepaste psychologie en of andere gerelateerde opleiding

Daarnaast heb je de opleiding Casemanager Regie op Verzuim genoten. (Of je bent bereid deze te halen.)

Salarisindicatie

€3000 – €4000 bruto per maand.

Competenties

Je beschikt over gezonde interesse in het gedrag van mensen en organisaties en hebt de wens om jezelf verder te ontwikkelen als casemanager.

Wat doet een Casemanager, Arbeidsdeskundige Verzuim?

Als arbeidsdeskundige ondersteun je onze klanten bij de re-integratie van medewerkers die (langdurig) zijn uitgevallen. Je bezoek de werkgever op locatie en spreekt met betrokkenen. Je beoordeelt of het eigen werk nog passend is of passend gemaakt kan worden. Je informeert betrokkenen over de gevolgen en stelt een duidelijk re-integratie-advies op.

Daarnaast ga je ook als casemanager ziekteverzuim aan de slag en ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload werkgevers en hun werknemers en adviseer en ondersteun je hen op het gebied van verzuimbegeleiding. Je bent het eerste aanspreekpunt en voert de volledige regie. Je onderhoudt telefonisch contact met werkgevers en de (verzuimende) werknemers en je draagt zorg voor dossieropbouw conform de Wet verbetering poortwachter.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld HRM/Toegepaste psychologie en of andere gerelateerde opleiding

Je bent minimaal in het bezit van het diploma Casemanager Regie op Verzuim, of bent bereid dit te gaan halen

Je hebt de opleiding tot arbeidsdeskundige afgerond en bent SRA geregistreerd

Werkervaring als arbeidsdeskundige / casemanager verzuim en is een pré

Je kent de Wet verbetering poortwachter als je broekzak en hebt ervaring met het UWV, arbodiensten, re-integratiebedrijven, verzekeraars etc

Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar

Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)

Je bent ondernemend, kritisch en pragmatisch ingesteld

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij ons op kantoor in Aalsmeer. Naast gezellige collega’s;

  • Een prettige werksfeer in een fijn en collegiaal team; dat betekent persoonlijk en aandacht voor elkaar en onze collega’s;
  • Een marktconform salaris, in overleg bespreekbaar;
  • Voldoende ruimte voor opleidingsmogelijkheden en je verdere ontwikkeling;
  • Laptop en telefoon;
  • Gebruik van een van onze bedrijfsauto’s voor het bezoeken van klanten.

Herken jij jezelf in genoemde competenties en ben je geïnspireerd geraakt door deze vacature? Ben je er klaar voor om zelf de regie te nemen en spreekt onze bedrijfscultuur je aan? Solliciteer dan direct.

Werken als Casemanager, Arbeidsdeskundige Verzuim?

Neem dan nu contact met ons op!

Heb je vragen over deze vacature? Ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf en de functie? Neem dan contact op met Marjolein Heidema(Teamleider Werkverzuim) via 0297-209013 of m.heidema@verzuimopwerk.nl.