Over Werkassist

Welkom bij Werkassist! Wij zijn dé duurzame en betrouwbare HR partner gevestigd in hartje Aalsmeer. Op de Zwarteweg 110D werken we iedere dag samen met onze andere Werkgroup maatschappijen; Werkreturn en Werkverzuim. Samen proberen we een unieke positie te verwerven binnen de HRM.

Visie van Werkassist

Werkassist is een proactieve HR-dienstverlener die opereert op regionaal niveau. Wij bemiddelen HR- en verzuimprofessionals, maar voorzien organisaties ook van HR-advies en (persoonlijke) coaching. De kern van wat Werkassist gelooft en biedt kan als volgt worden beschreven:

“Wij helpen onze klanten bij het ontwikkelen van hun HR en het managen van hun verzuim, door doelbewust te investeren in onze eigen professionals. Dit zodat zij organisaties zo goed mogelijk kunnen ontzorgen en onze belofte waar kunnen maken.”

werkconnect-over-ons.png
Lifesavers-Caretaking2.png

Onze kernwaarden

Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit, een heldere manier van werken, een persoonlijke benadering en respect voor iedereen. Dit draagt bij tot een leefbare en prettige samenleving waarin ieder volwaardig kan functioneren.

Onze kernwaarden:

  • Mensgericht
  • Pragmatisch
  • Kritisch

Werkassist bestaat uit bevlogen mensen met een echte doorzettingsvermogen. Wij zoeken naar oplossingen, hoe werk sneller, efficiënter, professioneler én maatschappelijker kan.

Ons team

Gonda van Essen

Senior HR adviseur

g.vanessen@werkassist.nl

0297 820 879

Jelmer Hoogland

HR interim

info@werkassist.nl

0297 820 879

Floris de Block

Recruitment consultant

f.deblock@werkassist.nl

0297 820 879

Robert-Jan Jansen

DGA / Eigenaar

rj.jansen@werkassist.nl

0297 820 879

Anneke van Vliet

Financiële administratie

financieel@werkassist.nl

0297 820 879

Douwe Adema

Operationeel Manager

dp.adema@werkassist.nl

0297 820 879

Kom ook werken bij Werkassist!

Wil jij voor onze klanten ook hét verschil maken op HR-gebied? Zorg jij bijvoorbeeld voor een efficiënte werving & selectiebeleid of juist voor minder verzuim op het werk? Pas jij bij onze kernwaarden en ben je ondernemend? Kom dan werken bij Werkassist!

Wij zoeken momenteel een: