Ben jij onze nieuwe HR-topper?

Word onderdeel van ons team!

Wij zijn continu op zoek naar HR professionals (vast, interim of zzp) die elke dag beter willen worden. Die de ambitie hebben om HR in organisaties naar het volgende level te brengen. Geldt dat voor jou? Dan willen we heel graag met je in contact komen!

Wij willen jou graag leren kennen, en horen wat jouw drijfveren zijn. We zijn benieuwd naar jouw capaciteiten, talenten en ambities. Het maakt voor ons niet uit of je een startende HR professional bent, al een paar jaar ervaring hebt of dat je een echte ‘rot’ in het HR vak bent. Op basis van onze relaties met bedrijven en beschikbare vacatures proberen wij de juiste match te maken met jouw profiel.

Je word een vast onderdeel van ons eigen team, terwijl je mooie opdrachten vervult bij diverse leuke klanten.

Onze meest recente HR vacatures

Junior HR Adviseur

Vacature: Junior HR Adviseur Wij zijn op zoek naar een bevlogen, kritische en ondernemende junior HR Adviseur die bij onze klanten invulling gaat geven aan

Lees verder »

Werving en selectie

Wil jij graag in (vaste) dienst bij een mooie organisatie en de rol van een HR professional daar invullen? Op basis van werving & selectie zoeken wij naar een geschikte organisatie die echt bij jou en jouw wensen past.

Interim

Zoek je een tijdelijke of interim opdracht binnen HR? Bijvoorbeeld op basis van detachering door Werkassist, of zelfs op zzp-basis? Ons netwerk zit bomvol organisaties die behoefte hebben aan HR interim professionals!

HR advisering

Heb jij wat minder ruimte in jouw agenda, maar wel behoefte aan een HR opdracht? Je wilt bijvoorbeeld een specifiek project ondersteunen en dat voor slechts een paar uur per week / maand? Ook dat kan via Werkassist!

Werving & selectie

Soms ben je op zoek naar een nieuwe HR uitdaging, maar is het lastig om een geschikte werkgever te vinden. Het kan dan een optie zijn, om Werkassist te laten meezoeken naar de juiste organisatie. Werkassist heeft namelijk een groot netwerk van HR specialisten. Samen met jou bespreken we welke organisatie het beste bij jou past en welke rol jij gaat bekleden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze werkwijze aangaande werving & selectie.

Zet de volgende stap als HR adviseur!

Interim

Een interim HR professional is een werknemer die voor een bepaalde termijn het HR team bij een organisatie komt versterken. Er gaat bijvoorbeeld iemand vanwege ziekte of zwangerschap met langdurig verlof. Als interim HR professional kun jij vervolgens dit ontstane gat opvullen. Je bent dus niet in vaste dienst bij de organisatie, maar werkt voor bepaalde tijd aan een HR project, vaak op locatie.

HR advisering

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je nog een aantal uur over hebt in de week. Dan kunnen specifieke (kleinere) HR vraagstukken vanuit een organisatie uitkomst bieden. Via Werkassist kunnen we kijken waar behoefte is aan de tijdelijke inzet van een HR professional. 

Vragen?

neem gerust contact op met ons