Wij zoeken een HR-topper

Werving en selectie

Zoek je een vaste HR professional op basis van W&S? Wij nemen de werving & selectie volledig uit handen en gaan op zoek naar de beste kandidaat voor de ‘job’. Doel: vaste aanstelling.

Interim

Zoek je een tijdelijke of interim HR professional voor jouw HR afdeling of voor een specifiek HR project? Wij gaan op zoek naar de juiste persoon die op detacherings- of freelance basis voor jouw bedrijf kan werken.

HR advies

Zoek je een HR professional die jou, bijv. voor een specifieke casus of project, kan ondersteunen, en dat voor slechts een paar uur per week/maand? Dan kunnen onze HR adviseurs jou verder helpen.

Het voordeel van Werkassist:
Je ontvangt alle kennis van de Werkgroup!

Door de intensieve samenwerking met de diverse zusterbedrijven van Werkassist, heeft de organisatie de mogelijkheid brede specialistische HR-kennis in te zetten.

Voor ieder concreet HR vraagstuk bieden wij als HR partner een duurzame en passende oplossing. Lees meer over hoe wij werken en kom vooral met ons in contact om elkaar beter te leren kennen!

Wij leveren de juiste HR professional voor jullie organisatie!

Het succes van je organisatie is voor een groot deel afhankelijk van jouw medewerkers. Zij zijn het belangrijkste kapitaal. HR professionals kunnen daarin het verschil maken! Met de HR bemiddeling die Werkassist biedt, heb je de mogelijkheid om met de juiste HR professional(s) samen te gaan werken, zodat er op een voor jouw wenselijke manier invulling gegeven wordt aan je HR.

Met de juiste HR professional in huis, kun jij er voor zorgen dat je mensen op een prettige manier aan het werk zijn, zodat jij kan focussen op datgene wat je echt belangrijk vindt: ondernemen!

MyParcel Werkassist HR interim

Werving & selectie

Soms ben je op zoek naar versterking voor je HR, maar is het lastig om een geschikte werknemer te vinden. Het kan dan een optie zijn, om Werkassist te laten meezoeken naar de juiste kandidaat. Werkassist heeft namelijk een groot netwerk van HR specialisten. Samen met jou bespreken we waar je organisatie behoefte aan heeft, en hoe dit het beste ingevuld kan worden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze werkwijze aangaande werving & selectie.

Zet de volgende stap als HR adviseur!

Interim

Een interim HR professional is een werknemer die voor een bepaalde termijn jouw HR team komt versterken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je, vanwege ziekte of zwangerschapsverlof, voor een tijdelijke periode een HR professional nodig hebt, om het ontstane gat op te vangen, maar het kan ook zijn dat je voor een aantal maanden een recruiter zoekt, die jouw werving even kan versterken. Een interim oplossing kan dan dé oplossing zijn voor jouw bedrijf, zodat jij je kan focussen op het runnen van je onderneming.

HR advisering

Onze HR Consultants kunnen je helpen met jouw HR administratie, HR projecten of met maatwerk advies. Onze HR collega’s hebben veel kennis en ervaring in huis die nuttig kunnen zijn voor jouw organisatie. Zij kunnen deze HR ondersteuning bieden op (dag)deelbasis of project basis. Afhankelijk van jullie wensen en behoeftes.

Vragen?

neem gerust contact op met ons