Combinatie HR scan & medewerkers scan

Met behulp van een HR scan kun je bepalen welke thema’s van het HR beleid (verder) ontwikkeld kunnen worden en welke acties jouw onderneming moet inzetten om te voldoen aan de eisen van de wet- en regelgeving. Deze scan wordt met name gebaseerd op de input en informatie die wij van de Directeur, Bedrijfsleider of de HR medewerker krijgen. Door middel van een Medewerkers-scan krijg je een goed beeld van hoe jouw medewerkers naar jouw organisatie en hun functioneren daarin kijken.

Als je de HR scan en de medewerkers scan combineert, krijg je als bedrijf de beste input. Je kijkt namelijk niet alleen naar het bedrijf vanuit het oogpunt van het Management of de Directie. Je krijgt ook het perspectief en de visie van jouw medewerkers op het gevoerde HR beleid. Dat geeft een nog beter en completer beeld.

De beide scans en rapportages kun je dan met elkaar vergelijken, en bepalen waar er overlap is qua beeldvorming en beleving. Maar ook waar er een verschil is in standpunt en visie. Hierover kunnen we in gesprek, en kunnen we de gewenste actiepunten bespreken.

De stappen en werkwijzen zijn vrijwel hetzelfde als de losse scans. Alleen wordt er 1 totale adviesrapportage opgesteld, waarin alle interviews worden verwerkt. Dit wordt dan ook in 1 keer gepresenteerd en besproken.

Kosten combinatie HR -en medewerkers scan

Als je van tevoren bepaalt dat je zowel een HR-scan als een Medewerkers-scan wilt afnemen, doen krijg je een korting (kostenvoordeel).

Een gecombineerde HR- en Medewerkers-scan kost € 999,- (ex. BTW) + € 75,- per geïnterviewde medewerker. Hiertegenover staat:

  • Uitgebreid interview met HR Consultant (+/- 1,5 – 2 uur) met Directeur, Bedrijfsleider en/of HR medewerker
  • Opstellen van een op maat gemaakte vragenlijst (inclusief afstemming) t.b.v. Medewerkers-scan
  • Interviews per medewerker waarbij diverse HR onderwerpen en thema’s worden besproken
  • Adviesrapportage op maat met plan van aanpak – toegespitst op jouw onderneming (gebaseerd op alle interviews)
  • Persoonlijke uitleg en presentatie van adviesrapportage door HR consultant (2 – 2,5 uur)
  • Een betrouwbare en duurzame HR partner voor jouw bedrijf om opvolging te geven aan het actieplan (apart voorstel en offerte)

Benieuwd naar onze scans?

Dat begrijpen we! Neem gerust contact op met één van onze HR professionals zodat we jouw behoefte meteen in kaart kunnen brengen.

Mijn collega's en ik staan voor altijd voor je klaar!
Robert-Jan Jansen
Directeur