HR consultant Aalsmeer

Dat-Werkt-Beter-plaatje-homepage_werkassist

Werkassist is als HR consultant in Aalsmeer uw partner bij al uw HR vraagstukken. Wij brengen complexe (personeels)problemen in kaart, adviseren u over de te maken stappen én assisteren u bij besluitvormingen omtrent HR. En wij doen nog veel meer dan dit. Kijk voor ons actueel aanbod aan diensten op deze overzichtspagina.

Heeft u behoefte aan een
HR consultant?

HR consultant, -partner, -adviseur of -bureau, hoe u het ook wilt noemen, Werkassist is het allemaal. Wij zitten in Aalsmeer en zijn gespecialiseerd in organisaties, personeel en alles wat met HR te maken heeft. We geven adviezen, doen geregeld HR scans, organiseren trainingen/coaching sessies én kunnen bij u op locatie werken of gewoon vanuit ons eigen kantoor. Wij hebben als doel om uw organisatie sterker, beter én socialer te maken. Dat is een belofte die wij doen.

Ook voor HR bemiddeling

Werkassist heeft al vele organisaties geholpen bij het in orde maken van hun HR of bij het oplossen van personeelsproblemen. Maar wist u dat we ook aan bemiddeling doen? Wij zorgen ervoor dat uw HR posities goed bekleed worden. Op onze vacaturebank staan uitdagende HR vacatures waar professionals op kunnen reageren. Wij brengen nieuwe medewerkers met uw organisatie in contact.

Wilt u met ons kennis maken? Laat ons uw bedrijfscultuur kennen en wij vertellen graag over ons en onze aanpak tegen verzuim. Hopelijk tot snel! Vul uw vraag of verzoek hieronder in en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.