HR-interim nodig? Wij hebben Matthijs!

Matthijs-aangepast

Ik ben een echte HR generalist en heb brede HR ervaring op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel.

Heeft u behoefte aan een bevlogen en pragmatische HR professional interim? Werkassist heeft dan voor u de oplossing. Onze Matthijs Hoogendoorn is beschikbaar voor een nieuwe opdracht en heeft veel ervaring op het gebied van HR, personeelszaken en verzuimaanpak. 

Heeft uw organisatie behoefte aan een ervaren
HR professional?

Werkassist staat voor een transparante en betrokken aanpak van uw HR vraagstukken. Daarom vinden wij het belangrijk om uw organisatie van top tot teen te begrijpen. Onze HR interim Matthijs leert uw bedrijfscultuur snel kennen en ondersteunt u bij alle HR zaken. U kunt vervolgens met een gerust hart verder met uw bedrijfsvoering en dagelijks bezigheden.

Matthijs kan uw organisatie helpen met onder andere de volgende zaken:

  • aansturing van uw HR medewerkers en office managers;
  • het oppakken van lopende (HR) zaken zoals verzuim(management), werving & selectie en functioneren van uw personeel;
  • het in kaart brengen én ontwikkelen/professionaliseren van HR zaken binnen uw organisatie.

Matthijs is tot 32 uur per week beschikbaar voor een nieuwe HR opdracht.

Neem contact op met Matthijs voor een kennismaking! Bel hem op:        06 422 363 87, mail hem op m.hoogendoorn@werkassist.nl óf vul het contactformulier hieronder in.

Matthijs werkt(e) onder andere ook voor:

"Matthijs is een kundige HR professional. Hij weet zich snel in te werken in de nieuwe materie/ omgeving en kan op alle niveaus binnen de organisatie acteren. Als HR interim was hij verantwoordelijk voor HR in de breedste zin des woords en heeft zijn kennis en kunde ingezet om onze HR processen naar een hoger niveau te tillen. Een prettige, enthousiaste persoonlijkheid om mee samen te werken!"
Madelon Simons
Directeur