Vacature: Junior HR-Adviseur 32-40 uur

Wij zijn op zoek naar een bevlogen, kritische en ondernemende junior HR Adviseur die bij onze klanten invulling gaat geven aan hun HR beleid en -activiteiten. Tijdens jouw interim- opdrachten kijk je bij verschillende bedrijven “in de keuken” en kun jij de opdrachtgever niet alleen inspireren met jouw HR kennis, maar vooral ook motiveren om het anders en nóg beter te doen!

Als Junior HR Adviseur

Jij krijgt van ons...

 • Je start met een tijdelijk contract en wij verlengen graag als de samenwerking succesvol blijkt;
 • Jouw salaris is marktconform (tussen de € 2500 – € 3000 bruto p/mnd);
 • Jouw rol is zeer veelzijdig en geen dag is hetzelfde. We geven je alle ruimte om proactief met ideeën te komen of om kansen te komen.
 • Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van goede begeleiding, coaching, intervisie en trainingen;

Worden wij blij van..

 • Jij bezit uitstekende kennis van actuele HR wet -en regelgeving en kan dit vertalen naar professionele klantadvisering.
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen, bent proactief en je bent in staat om anderen te overtuigen van jouw HR visie;
 • Je vindt het leuk om bij diverse klanten en bedrijven “in de keuken te kijken” en HR taken op te pakken;

Heb jij een HBO opleiding gevolgd

 De basisopleiding op HBO-niveau, bij voorkeur in de richting van HRM of Bedrijfskunde.

 • Je hebt wat HR (afstudeer)stages gedaan of hebt al enige ervaring opgedaan als HR Medewerker of als junior HR Adviseur (0-2 jaar);

Wat worden jouw werkzaamheden?

Een aantal van jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden gaan zijn:

 • Je adviseert, ondersteunt en informeert onze klanten (voornamelijk op hun locatie) rondom alle mogelijke HR-vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch gebied. Wat betreft de mogelijke vraagstukken kun je denken aan: verzuim, recruitment, opleidingen, digitalisering, gesprekscyclus, functioneren, enz.;
 • Je houdt alle actuele ontwikkelingen op HR-gebied goed bij en weet deze toe te passen in jouw werkzaamheden bij onze opdrachtgevers;
 • Je werkt werken samen met de Recruitment Consultant HR en de collega’s van Werkassist en draagt bij aan de uitbreiding van ons HR netwerk en de HR opdrachten die Werkassist uitvoert;
 • Je bent sparringpartner voor je collega’s van Werkassist en onze dochterondernemingen van de Werkgroup: Werkverzuim, Werkreturn en Peopleassist.

Wat heb je allemaal nodig?

Voor (junior) HR adviseur vacatures wordt vaak een profiel gevraagd met een afgeronde basisopleiding op HBO-niveau, bij voorkeur een opleiding human resource of bedrijfskunde. Je hebt het volgende nodig:

 • Een basisopleiding op HBO-niveau, bij voorkeur in de richting van HRM of Bedrijfskunde
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van HR/personeelszaken
 • Een hands-on instelling waarmee je de onvoorspelbaarheid en veelzijdigheid van het werk als HR-adviseur goed aan kan

Het perfecte profiel

Werkassist heeft behoefte aan collega’s die bevlogen zijn, klant- en resultaatgericht, en iemand die veel waarde hecht aan kwaliteit, collegialiteit en samenwerking. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je onze “Dat Werkt Beter” belofte goed tot uitvoering kan brengen. Wij zijn dé duurzame en betrouwbare HR partner voor het MKB. Kun jij je daarin goed vinden? Dan willen wij je graag beter leren kennen!

Werken als Junior HR adviseur?

Laat het dan weten!

Klinkt dit goed? Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek. Stuur jouw CV met motivatie naar Floris de Block: f.deblock@werkassist.nl. Wil je meer informatie? Dan kun je hem gerust bellen of appen op: 06-11247549. Hopelijk tot snel!

Werkassist als onderdeel van de Werkgroup

De Werkgroup heeft als doel om organisaties en ondernemingen op meerdere fronten écht beter te maken. Dit is ons kernbelofte. Onder Werkgroup vallen de merken: Werkassist (HR-interim en advieswerk), Werkreturn (social return detachering) en Werkverzuim (arbodienstverlening). Onze kernwaarden zijn mensgericht, pragmatisch en zelfkritisch. Wij vinden het belangrijk dat deze waarden in al onze merken zichtbaar zijn. De Werkgroup kenmerkt zich verder als ondernemend met een persoonlijke benadering van onze relaties.