Ontwikkelingen Werkassist

Geschreven door: Matthijs Hoogendoorn

In de afgelopen maanden hebben we binnen Werkassist nagedacht over onze missie, visie en doelstellingen. We hebben daarbij onze dienstverlening en producten geëvalueerd en vernieuwd. Wij willen ‘de duurzame en betrouwbare HR partner zijn voor het MKB’.

Nieuwe focus dienstverlening

Werkassist staat bij het merendeel van jullie bekend als het onderdeel van de Werkgroup dat HR advies en ondersteuning biedt aan onze klanten. Dat blijven wij ook in de toekomst absoluut doen. Veel kleinere MKB-bedrijven maken nog steeds regelmatig gebruik van onze HR expertise en kennis. Dat kan op dag(deel) basis zijn of voor een specifiek project. Heb je een personeelsvraagstuk, heeft HR meer aandacht nodig in je bedrijf of heb je als kleine ondernemer een HR sparringpartner nodig? Laat het ons dan weten. Onze HR Adviseurs staan voor je klaar.

Naast HR advies en ondersteuning wil Werkassist zich in de nabije toekomst gaan richten op een nieuwe dienstverlening: de bemiddeling en detachering van HR professionals (tijdelijk of vast). Dit doen we doorgaans voor middelgrote MKB bedrijven (50 – 300 medewerkers). Ben je op zoek naar uitbreiding op jouw HR afdeling of vervanging van een zieke of zwangere HR adviseur? Heb je extra capaciteit nodig om bepaalde HR projecten te doen? Werkassist heeft een groot netwerk aan gedreven en pragmatische HR professionals die tijdelijk kunnen bijspringen voor meerdere dagen per week. Ook kunnen wij meehelpen zoeken naar een vaste HR professional die bij jullie in dienst komt (Werving & Selectie).

Onze HR professionals zijn mensgericht, pragmatisch en kritisch. Dat zijn onze kernwaarden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze mensen ondernemend, bevlogen en enthousiast zijn. Het is onze missie dat onze HR professionals een positief verschil maken in jullie bedrijf. Wij investeren in de ontwikkeling van onze mensen door middel van coaching, intervisie en trainingen.

Als laatste is Werkassist ook gericht op het coachen van medewerkers, managers en directies. Dat kan op individuele basis zijn, maar ook in teamverband. Loopt één van jouw medewerkers vast in zijn werk of is er sprake van disfunctioneren? Loopt het niet lekker op een bepaalde afdeling en is er gerichte teamcoaching nodig? Heeft iemand behoefte aan loopbaancoaching? Werkassist kan ook hierin ondersteunen.

Verbeterde website

In de afgelopen maanden is het team van Werkassist en onze Marketeer (Ruben Feldblum) druk bezig geweest om onze nieuwe missie, visie en dienstverlening ook te vertalen naar een nieuwe website. Dit hebben we gedaan met ondersteuning van Debo Projects. We zijn erg trots op het resultaat. Houd onze website (www.werkassist.nl) goed in de gaten voor nog meer updates, want binnenkort wordt de nieuwe website officieel gelanceerd. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe site een nog beter beeld geeft over wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij jullie kunnen bieden op HR gebied.

Nieuwe collega: Floris de Block

Via deze nieuwsbrief willen wij jullie graag voorstellen aan onze nieuwe collega, Floris de Block. Floris is begin juni gestart bij Werkassist in de functie van Recruitment Consultant HR / HR Business Developer. Al langere tijd waren wij op zoek naar iemand die ons komt helpen met het vervullen van HR vacatures bij onze klanten en het zoeken naar de juiste HR professionals. De ideale match tot stand brengen, daar is Floris nu verantwoordelijk voor. Daarnaast zal hij ook meehelpen om Werkassist verder uit te bouwen en onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te bieden bij onze klanten.

Floris is 25 jaar, woont in Aalsmeer en heeft een bedrijfskunde achtergrond. Met zijn ondernemerschap, proactieve houding en enthousiasme brengt hij nieuwe energie mee om ervoor te zorgen dat jullie passende HR professionals kunnen inzetten in jullie onderneming.

Wil je kennis maken met Floris, wil je meer weten over de nieuwe dienstverlening van Werkassist of heb je een HR vraagstuk? Floris komt graag langs bij jullie voor een kop koffie. Neem gerust contact met hem op: f.deblock@werkassist.nl of 06-11247549.