Opleiding en ontwikkeling

De professional van nu blijft zijn of haar leven lang leren. Dat geldt voor jou als werkgever, maar ook voor jouw werknemers. Ontwikkelingen in je vakgebied en branche volgen elkaar steeds sneller op. Opleiding en ontwikkeling verdient nu meer dan ooit de aandacht. Voor werknemers is het essentieel om in hun vakgebied en voor jouw bedrijf ook in de toekomst van toegevoegde waarde te blijven. Oftewel: investeren in opleiding en ontwikkeling is investeren in de onderneming.

Scholing, opleiding en ontwikkeling

Hoe leid je medewerkers op? Heb je een opleidings- of scholingsbeleid? Maak je gebruik van incompany of externe trainingen en opleidingen? En hoe stimuleer en faciliteer je jouw medewerkers in hun ontwikkeling? Werkassist wil graag helpen en adviseren om opleiding en ontwikkeling meer onder de aandacht te brengen bij organisaties. Wij kunnen samen met jou en de werknemers een toekomstgericht opleidingsplan opstellen. Geheel gebaseerd op de eigen wensen en toekomstvisie van jouw bedrijf.

Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit

Maak je als werkgever werk van duurzame inzetbaarheid? En zijn de werknemers voldoende wendbaar voor de organisatie van morgen? Duurzame inzetbaarheid gaat verder dan de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Werkgevers die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van werknemers, hebben daar direct profijt van. Het werkplezier en de arbeidsproductiviteit nemen toe en het ziekteverzuim neemt af. Ook de organisatie staat voor de uitdaging dat werknemers langer doorwerken en dat de gemiddelde leeftijd van werknemers stijgt. Hoe hou je werknemers fit, wendbaar en gemotiveerd tot hun pensioen? Werkassist adviseert graag bij het duurzaam inzetbaar en vitaal maken en houden van werknemers.

Coaching

Met behulp van coaching kun je jouw bedrijf, het teams en werknemers verder ontwikkelen. Werkassist biedt coaching aan op drie niveaus. Meer weten over ons aanbod, neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

DISC-analyse

Wij kunnen in kaart brengen waar jouw medewerkers individueel behoefte aan hebben. Iedere lid van het team is namelijk anders. Met behulp van een DISC-analyse analyseren we de (karakter) eigenschappen van alle medewerkers. Lees meer over DISC op deze pagina.

Loopbaanontwikkeling

Zit één van jouw werknemers niet helemaal meer op z’n plek? Heeft deze werknemer behoefte aan een loopbaan oriëntatie? Moet hij begeleiding krijgen om erachter te komen wat hij kan, wat hij wil en wie hij is? Werkassist kan een passend en persoonlijk loopbaanadvies geven. Dat kan met een paar gesprekken of met behulp van een langduriger traject. Hierbij kunnen wij maatwerk bieden, afgestemd op de werknemer. Met behulp van diverse gesprekken en tools kunnen wij jouw werknemer helpen om inzicht te krijgen in wie hij is, wat hij wil en wat hij goed kan.

Meer weten over onze diensten?

Dat begrijpen we! Neem gerust contact op met één van onze HR professionals zodat we jouw behoefte meteen in kaart kunnen brengen.

Mijn collega's en ik staan voor altijd voor je klaar!
Robert-Jan Jansen
Directeur